Oppitunti – nyt otetaan tekniikat haltuun
Mielessä täydelliset tuulihatut, elämäsi paras munakas tai samettinen jäätelö? Näillä vinkki- ja tekniikkavideoilla viilaat kokkaustaitosi piirun verran paremmiksi.
Leivonnan tekniikat, jotka on hyvä osata
Tiedätkö miten syntyy reunoilta rapeat ja keskeltä mehevät cookiet? Entä osaatko leipoa veikeät rullapullat? Lue artikkelit ja katso videoidut vinkit ja tekniikat ja opi paremmaksi leipuriksi!
Näin onnistut kääretortun leipomisessa
Veera Ikonen
Wanhanajan lihapiirakka – näin se leivotaan
Veera Ikonen
Leivo herkulliset pretzelsämpylät
Veera Ikonen
Klassinen tiramisu on herkullinen – ja varsin helppo – jälki…
Juhannuksen lettukakku – näin se leivotaan
Näin leivot trendikkäät keksituulihatut
Kauniit pursotukset ilman tyllaa – näin onnistut
Näin valmistuvat hauskat rullapullat
Veera Ikonen
Näin valmistuu suolainen maritozzi
Veera Ikonen
Täytetyt pääsiäismunat
Veera Ikonen
Keikauskakku on mainettaan helpompi herkku
Veera Ikonen
Leivo helppo lohipiirakka
Laura Saukkonen
Näin valmistat valkosuklaa-karpalocookiet
Laura Saukkonen
Näin leivot tuulihatut
Laura Saukkonen
Kinuskin keittäminen
Laura Saukkonen
Näin valmistuu herkullinen fudge
Laura Saukkonen
Itse tehty korvapuustijäätelö – näin onnistut
Herkullinen piparkakkugalette
Laura Saukkonen
Näin leivotaan talvinen käpykakku eli talvikäpy
Anna Jalas-Karjalainen
Ota ruoanlaiton tekniikka haltuun
Mitä ovat kirkastettu ja ruskistettu voi ja miten ne valmistetaan? Miten keitetään uppomuna? Näillä vinkeillä opit entistä paremmaksi kotikokiksi ja loihdit toinen toistaan herkullisempia annoksia.
Näin valmistuu lohitartar
Laura Saukkonen
Vinkit täydellisen munakkaan valmistamiseen
Laura Saukkonen
Näin kirkastat voin
Veera Ikonen
Näin ruskistat voin
Veera Ikonen
Näin paistat helpot lohimedaljongit
Näin keität täydelliset uppomunat
Laura Saukkonen
Näin kokoat näyttävän juustokranssin
Anna Jalas-Karjalainen
Keitä riisipuuro veteen ja viimeistele kermalla
Anna Jalas-Karjalainen
Näin teet suloiset tuorejuustokuuset
Anna Jalas-Karjalainen