Arjen paras keksintö: vuoka- ja peltiruoka
Mikä on arjen ruokailun pelastus? Tietenkin vuokaruoka ja peltiruoka, jotka syntyvät näppärästi ainekset vuokaan tai pellille kasaamalla. Nopeaa, helppoa ja ilman turhaa tiskiä.
Laita arjen kestosuosikit vuokaan
Arkivuoka tarjoaa jokaiselle jotakin. Valitsitpa vuokaasi lohta, broileria, makkaraa tai Nyhtökauraa, voit olla varma, että lopputulos saa miettimään, voiko tämän parempaa arkiruokaa edes olla. Yhdessä vuoassa yhdistyvät näppärästi valitsemasi proteiini ja hiilihydraatti, sekä kasvikset. Ennustamme näistä resepteistä kilpailijoita kahdelle arjen kestosuosikille, uunilohelle ja broileripastalle. Jos ruokapöydässä istuu perheen pienempiä, valitse vuokaan nakkeja, kanaa tai tonnikalaa.
Pettämättömät peltiruoat
Pinaattilettupelti, siipipelti, riisi-broileripelti, meksikolainen lihapullapelti, texmex lohkopelti… Peltiruokia riittää joka makuun ja tilanteeseen aina maanantaista sunnuntaihin. Kokoa vain raaka-aineet pellille ja anna uunin hoitaa loput. Simppeliä ja helppoa!
Kokeile myös nämä
Yhdessä astiassa valmistuvat ruoat ovat arjen tärkeimpiä ässiä hihassa. Joskus hyvän maun salaisuus piilee kuitenkin maltillisissa esivalmisteluissa. Jos maltat käyttää hetken verran pannulla kuullottamiseen tai ruskistamiseen, testaa myös nämä reseptit. Pellillä valmistuvien makaronilaatikon ja jauheliha-perunasoselaatikon jälkeen et enää koskaan valmista näitä laatikkoja vuoassa!