Siirry sisältöön
Helppo pääsiäismenu

Ruokajuhlat

Helppo pääsiäismenu

Haluatko viettää pääsiäisen rennosti hyvästä ruoasta nauttien? Katso tästä helppo pääsiäismenu, joka valmistuu näppärästi pienessäkin keittiössä ja ilman sen kummempia keittiövälineitä.

Helppo alkuruoka pääsiäispöytään

Herkullinen ja näyttävä alkuruoka syntyy vaivatta, kun kokkaat alkupalaksi pellillisen parsaranskalaisia tai täytettyjä kananmunia. Rapeat parsat paahtuvat näppärästi uunissa ja pikantit täytetyt kananmunatkin valmistuvat varsin vaivatta. Lohimousse on oivallinen vaihtoehto tuoreen leivän kaverina. Mikä parasta, lohimousse valmistuu ilman liettä ja uunia!

Pääsiäisen helppo pääruoka

Helpossa pääsiäismenussa lammas tarjoillaan rennon ragun eli astetta juhlavamman jauhelihakastikkeen muodossa. Jos taas kaipaat pääsiäisaterialle broileria, paista se pellillä ronskisti yhdessä lisukkeiden kanssa tai pyöräytä kanapullat kermaisen orzon kylkeen.

Paitsi helppoja, myös nopeitakin pääruokia löytyy. Aromikas gnocchi limonello valmistuu vain vartissa. Jos klassikoista puhutaan, parsarisottoa helpompi parsainen pääruoka on sitruunainen parsapasta. Sinisimpukat valkoviinissä ja kermaisessa currykastikkeessa puolestaan on verraton vaihtoehto suurten makujen ystävälle.


Search

Etsitkö inspiraatiota pääsiäiseen? 🐣 Mietitään yhdessä!

1