
Helppo pääsiäismenu
Haluatko viettää pääsiäisen rennosti hyvästä ruoasta nauttien? Katso tästä helppo pääsiäismenu, joka valmistuu näppärästi pienessäkin keittiössä ja ilman sen kummempia keittiövälineitä.
Helppo alkuruoka pääsiäispöytään
Herkullinen ja näyttävä alkuruoka syntyy vaivatta, kun kokkaat alkupalaksi pellillisen parsaranskalaisia tai täytettyjä kananmunia. Rapeat parsat paahtuvat näppärästi uunissa ja pikantit täytetyt kananmunatkin valmistuvat varsin vaivatta. Lohimousse on oivallinen vaihtoehto tuoreen leivän kaverina. Mikä parasta, lohimousse valmistuu ilman liettä ja uunia!
Pääsiäisen helppo pääruoka
Helpossa pääsiäismenussa lammas tarjoillaan rennon ragun eli astetta juhlavamman jauhelihakastikkeen muodossa. Jos taas kaipaat pääsiäisaterialle broileria, paista se pellillä ronskisti yhdessä lisukkeiden kanssa tai pyöräytä kanapullat kermaisen orzon kylkeen.
Paitsi helppoja, myös nopeitakin pääruokia löytyy. Aromikas gnocchi limonello valmistuu vain vartissa. Jos klassikoista puhutaan, parsarisottoa helpompi parsainen pääruoka on sitruunainen parsapasta. Sinisimpukat valkoviinissä ja kermaisessa currykastikkeessa puolestaan on verraton vaihtoehto suurten makujen ystävälle.
Helpot pääsiäisjälkiruoat
Pääsiäinen on helppoja jälkiruokia pullollaan. Jos mielesi tekee mämmiä, lusikoi mämmi kulhoihin ja viimeistele annokset Valio Vanilla™ vaniljakastikkeella. Kakkua kaipaavalle ehdotamme sitruuna-kinuskijuustokakkua. Helppo sitruuna-marenkipiiras, täytetyt pääsiäismunat ja appelsiini-suklaa rahkaposset valmistuvat käden käänteessä vain muutamasta raaka-aineesta.