Kääretortut ovat yksinkertaisuudessaan loistavia leivonnaisia – pohja syntyy kätevästi pellillä ja makumaailmakin muuntuu täytteitä varioimalla. Uutta ilmettä kääretorttuun saa koristelun lisäksi esillepanolla. Pääsiäisen kääretorttu on kahvipöydän helpoin ja upein ilmestys, kun kokoat sen näyttävästi kakun muotoon. Ja tiesitkö, että kääretortusta syntyy myös jouluhalon keväinen pikkuserkku, pääsiäishalko?
Pääsiäisen kääretorttu kruunaa kahvipöydän
Pääsiäisen kääretortuissa on, mistä valita! Kääretortun muotoon leivottu pätkiskakku kätkee sisäänsä suklaisia makuja, mangokääretorttu puolestaan raikasta mangoa ja passiohedelmää. Upea sitruskääretorttu valmistuu sitruunarahkasta ja appelsiinituorejuustosta. Nektariini-marenkirulla sopii myös gluteenittomaan ruokavalioon.
Pääsiäishalko on jouluhalosta inspiraationsa saanut, kokeilun arvoinen hittiherkku, jonka koristelussa versoaa ihanasti kevät ja uuden alku. Lakkakääretorttu taas on upea pääsiäiskääretorttu, joka saa juhlavan makunsa lakkahillosta ja appelsiinin makuisesta maustetusta rahkasta. Valkosuklaasulalla jähmetetyn lakkakääretortun voi koota myös näyttävästi kakun muotoon.