Siirry sisältöön
Voi ja muut rasvat

Tuoteryhmä

Voi ja muut rasvat

Valion voi on maailmankuulu laadustaan ja maustaan. Tutustu Valion voihin ja rasvoihin ja valitse sopiva tuote paistamiseen, leivontaan ja sellaisenaan vaikkapa leivän päällä nautittavaksi.

Valio Oivariini® – voittamaton maku jo 40 vuotta

Valio Oivariini® on Suomen suosituin levite ja se on osa suomalaisten ruokapöytiä niin arjessa kuin juhlassakin. Tuotteiden ainutlaatuinen maku syntyy tuoreesta suomalaisesta Valio voista ja ensiluokkaisesta, kotimaisesta rypsiöljystä.

Suussa sulavat juhlaleivonnaiset syntyvät Valio voista

Valio voilla leivotut tarjoilut sopivat jokaiseen juhlaan. Voi kuuluu olennaisesti perinneruokiin, vai voisitko edes kuvitella perunamuusia tai korvapuusteja ilman kunnon voita?

Vinkit voin käyttämiseen ruoanlaitossa ja leivonnassa

Voin kirkastaminen

Kirkastettu voi sopii kovalla lämmöllä paistamiseen. Teemu Laurellin videovinkillä onnistut!

Voin paahtaminen

Voin paahtaminen tuo voista esiin pähkinäisen aromin. Kokeile paahdettua voita Teemu Laurellin vinkeillä!

Vain voi voi maistua voilta

Voi on aina voita

Katso Valio arkistomainos

Valio Voi arkistomainos

Katso Valio arkistomainos ”Erilaisia ihmisiä”


Valio KevytLevi® levitteessä yhdistyvät voi ja rypsiöljy

Voi antaa levitteelle hyvän maun ja rypsiöljy hyvän levittyvyyden. Alhaisen rasvapitoisuuden vuoksi tuote soveltuu käytettäväksi vain leivän päälle.

Search