Voi ja muut rasvat
Valion voi on maailmankuulu laadustaan ja maustaan. Tutustu Valion voihin ja rasvoihin ja valitse sopiva tuote paistamiseen, leivontaan ja sellaisenaan vaikkapa leivän päällä nautittavaksi.
Valio Oivariini® – voittamaton maku jo 40 vuotta
Valio Oivariini® on Suomen suosituin levite ja se on osa suomalaisten ruokapöytiä niin arjessa kuin juhlassakin. Tuotteiden ainutlaatuinen maku syntyy tuoreesta suomalaisesta Valio voista ja ensiluokkaisesta, kotimaisesta rypsiöljystä.
Suussa sulavat juhlaleivonnaiset syntyvät Valio voista
Valio voilla leivotut tarjoilut sopivat jokaiseen juhlaan. Voi kuuluu olennaisesti perinneruokiin, vai voisitko edes kuvitella perunamuusia tai korvapuusteja ilman kunnon voita?
Vinkit voin käyttämiseen ruoanlaitossa ja leivonnassa
Voin kirkastaminen
Kirkastettu voi sopii kovalla lämmöllä paistamiseen. Teemu Laurellin videovinkillä onnistut!
Voin paahtaminen
Voin paahtaminen tuo voista esiin pähkinäisen aromin. Kokeile paahdettua voita Teemu Laurellin vinkeillä!
Vain voi voi maistua voilta
Voi on aina voita
Katso Valio arkistomainos
Valio Voi arkistomainos
Katso Valio arkistomainos ”Erilaisia ihmisiä”
Valio KevytLevi® levitteessä yhdistyvät voi ja rypsiöljy
Voi antaa levitteelle hyvän maun ja rypsiöljy hyvän levittyvyyden. Alhaisen rasvapitoisuuden vuoksi tuote soveltuu käytettäväksi vain leivän päälle.