Valio Eila® NUTRI F+ laktoositon maitoproteiinijauhe
Valio Eila® NUTRI F+ laktoositon maitojauhe on suunniteltu erityisesti vanhusten ja ikääntyneiden ravitsemustarpeisiin. Jauheella on korkea maitoproteiinipitoisuus ja se sisältää huolella valittuja vitamiineja, mineraaleja ja fosfolipidejä, jotka auttavat tukemaan terveellistä ikääntymistä, ylläpitämällä lihasten ja luiden terveyttä sekä tukemalla kognitiivisia toimintoja. Jauhe on lesitinoitu, jonka vuoksi se liukenee helposti nesteeseen.
Ravintosisältö
Ravintosisältö (100 g:ssa)
- Energia kJ
- 1490 kJ
- Energia kcal
- 356 kcal
- Rasva
- 3 g
- josta tyydyttynyttä
- 1,7 g
- Hiilihydraatit
- 30 g
- josta sokereita
- 30 g
- Ravintokuitua
- 0 g
- Proteiini
- 51 g
- Suola
- 0,65 g
- Laktoosia
- 0,06 g
Koostumustiedot (100 g:ssa)
- Rasvapitoisuus
- 3 %
Vitamiinit (100 g:ssa)
- D-Vitamiinia
- 10 µg (200 %*)
- E-vitamiinia
- 26 mg (216 %*)
- Riboflaviinia
- 1,5 mg (107 %*)
- B6-vitamiinia
- 1,0 mg (71 %*)
- Foolihappo
- 280 µg (140 %*)
- B12-vitamiinia
- 6 µg (240 %*)
- Biotiinia
- 20 μg (40 %*)
- Pantoteenihappoa
- 2,6 mg (43 %*)
Kivennäisaineet (100 g:ssa)
- Kaliumia
- 1200 mg (60 %*)
- Kloridia
- 600 mg (75 %*)
- Kalsiumia
- 1400 mg (175 %*)
- Fosforia
- 1080 mg (154 %*)
- Magnesiumia
- 210 mg (56 %*)
- Seleeniä
- 70 µg (127 %*)
- Jodia
- 110 µg (73 %*)
Allergioita ja intoleransseja aiheuttavat aineet
Maito ja maitotuotteet
Tuotetiedot
Ainesosat
Maitoproteiini*, kirnumaito*, emulgointiaine (lesitiini), magnesium, vitamiinit (E, pyridoksiini (B6), foolihappo, D)
* Allergioita tai intoleransseja aiheuttavat aineet korostettu
Säilytystiedot
Säilyy avaamattomassa pakkauksessa kuivassa ja viileässä vähintään 18 kk pakkauspäivästä.
- Alkuperämaa
- Suomi
- Valmistusmaa
- Suomi
- Valmistaja
- Valio Oy, Seinäjoki
- Kotimaisuusaste
- 98
Tuotteen käyttö
Valio Eila® NUTRI F+ laktoositon maitoproteiinijauhetta voidaan käyttää raaka-aineena monenlaisissa resepteissä ja sen avulla on helppo nostaa ruokien proteiinitasoa. Jauhe on helppokäyttöinen, liukenee hyvin ja tuo ruokiin täyteläisyyttä ja hyvää rakennetta. Jauhe kestää 65-70 °C lämpöhaudetta n. 4 tuntia. Lämpökuorman pienentämiseksi suositellaan jauheen lisäämistä ruokiin viimeisenä. Laktoositon jauhe (laktoosia <0,1%) sopii useimmille herkkävatsaisille; vähemmän laktoosia sisältävät tuotteet voivat auttaa vähentämään laktoosin nauttimisesta johtuvia ruoansulatusoireita laktoosi-intoleranteilla.
Pakkauksen kierrätysohje
Kierrätä ulkokerrokset kartonkina ja sisäpussi muovina.
Tilaustiedot ammattilaisille
Tuotteen nimi
Valio Eila® NUTRI F+ laktoositon maitoproteiinijauhe instant 20 kg
Valion tuotenumero
207085
Ean-numero
6408432070853