Siirry sisältöön
maitojauhe
Valio Eila® NUTRI F+ laktoositon maitoproteiinijauhe instant 20 kg

Valio Eila® NUTRI F+ laktoositon maitoproteiinijauhe

Valio Eila® NUTRI F+ laktoositon maitojauhe on suunniteltu erityisesti vanhusten ja ikääntyneiden ravitsemustarpeisiin. Jauheella on korkea maitoproteiinipitoisuus ja se sisältää huolella valittuja vitamiineja, mineraaleja ja fosfolipidejä, jotka auttavat tukemaan terveellistä ikääntymistä, ylläpitämällä lihasten ja luiden terveyttä sekä tukemalla kognitiivisia toimintoja. Jauhe on lesitinoitu, jonka vuoksi se liukenee helposti nesteeseen.

Ravintosisältö

Ravintosisältö (100 g:ssa)

Energia kJ
1490 kJ
Energia kcal
356 kcal
Rasva
3 g
josta tyydyttynyttä
1,7 g
Hiilihydraatit
30 g
josta sokereita
30 g
Ravintokuitua
0 g
Proteiini
51 g
Suola
0,65 g
Laktoosia
0,06 g

Koostumustiedot (100 g:ssa)

Rasvapitoisuus
3 %

Vitamiinit (100 g:ssa)

D-Vitamiinia
10 µg (200 %*)
E-vitamiinia
26 mg (216 %*)
Riboflaviinia
1,5 mg (107 %*)
B6-vitamiinia
1,0 mg (71 %*)
Foolihappo
280 µg (140 %*)
B12-vitamiinia
6 µg (240 %*)
Biotiinia
20 μg (40 %*)
Pantoteenihappoa
2,6 mg (43 %*)

Kivennäisaineet (100 g:ssa)

Kaliumia
1200 mg (60 %*)
Kloridia
600 mg (75 %*)
Kalsiumia
1400 mg (175 %*)
Fosforia
1080 mg (154 %*)
Magnesiumia
210 mg (56 %*)
Seleeniä
70 µg (127 %*)
Jodia
110 µg (73 %*)
* Osuus päivän saantisuosituksesta.

Allergioita ja intoleransseja aiheuttavat aineet

Maito ja maitotuotteet

Tuotetiedot

Ainesosat

Maitoproteiini*, kirnumaito*, emulgointiaine (lesitiini), magnesium, vitamiinit (E, pyridoksiini (B6), foolihappo, D)

* Allergioita tai intoleransseja aiheuttavat aineet korostettu

Säilytystiedot

Säilyy avaamattomassa pakkauksessa kuivassa ja viileässä vähintään 18 kk pakkauspäivästä.

Alkuperämaa
Suomi
Valmistusmaa
Suomi
Valmistaja
Valio Oy, Seinäjoki
Kotimaisuusaste
98
  • laktoositon

Tuotteen käyttö

Valio Eila® NUTRI F+ laktoositon maitoproteiinijauhetta voidaan käyttää raaka-aineena monenlaisissa resepteissä ja sen avulla on helppo nostaa ruokien proteiinitasoa. Jauhe on helppokäyttöinen, liukenee hyvin ja tuo ruokiin täyteläisyyttä ja hyvää rakennetta. Jauhe kestää 65-70 °C lämpöhaudetta n. 4 tuntia. Lämpökuorman pienentämiseksi suositellaan jauheen lisäämistä ruokiin viimeisenä. Laktoositon jauhe (laktoosia <0,1%) sopii useimmille herkkävatsaisille; vähemmän laktoosia sisältävät tuotteet voivat auttaa vähentämään laktoosin nauttimisesta johtuvia ruoansulatusoireita laktoosi-intoleranteilla.

Pakkauksen kierrätysohje

Kierrätä ulkokerrokset kartonkina ja sisäpussi muovina.

Tilaustiedot ammattilaisille

Tuotteen nimi

Valio Eila® NUTRI F+ laktoositon maitoproteiinijauhe instant 20 kg

Valion tuotenumero

207085

Ean-numero

6408432070853

Search