Valio Kappeli® Saint Paulin juusto
Pehmeän samettinen ja miedosti hapan Valio Kappeli® tuotiin Suomen markkinoille vuonna 2012. Siihen asti sen kermaisen suussasulavasta mausta olivat saaneet nauttia ainoastaan Manhattanin delien asiakkaat New Yorkissa. Alun perin trappistimunkkien kehittämien Saint Paulin -juustojen juuret ovat Ranskassa. Lapinlahdella juustomestarimme kypsyttävät sitä vähintään kolmen kuukauden ajan. Valio Kappeli® sopii erityisesti herkutteluun, mutta kokeile sitä myös astetta parempiin voileipiin tai vaikkapa juustosalaattiin.
Ravintosisältö
Ravintosisältö (100 g:ssa)
- Energia kJ
- 1649 kJ
- Energia kcal
- 398 kcal
- Rasva
- 34 g
- josta tyydyttynyttä
- 20 g
- Hiilihydraatit
- 0 g
- josta sokereita
- 0 g
- Ravintokuitua
- 0 g
- Proteiini
- 22 g
- Suola
- 1,4 g
- Laktoosia
- 0 g
Koostumustiedot (100 g:ssa)
- Rasvapitoisuus
- 34 %
Vitamiinit (100 g:ssa)
- Riboflaviinia
- 0,2 mg (14 %*)
- B12-vitamiinia
- 2,34 µg (93 %*)
Kivennäisaineet (100 g:ssa)
- Kalsiumia
- 670 mg (83 %*)
- Fosforia
- 420 mg (60 %*)
- Sinkkiä
- 2,7 mg (27 %*)
Allergioita ja intoleransseja aiheuttavat aineet
Maito ja maitotuotteet
Tuote sisältää
mikrobiologinen juoksete
Tuotetiedot
Ainesosat
pastöroitu maito*, suola, hapate, väriaine (E160b(ii) pinnassa).
* Allergioita tai intoleransseja aiheuttavat aineet korostettu
Säilytystiedot
Säilyy avaamattomana alle +8 °C:ssa vähintään pakkauksessa merkittyyn päivään.
- Alkuperämaa
- Suomi
- Valmistusmaa
- Suomi
- Valmistaja
- Valio Oy, Joensuu
- Kotimaisuusaste
- 98,6
Pakkauksen kierrätysohje
Kierrätä pakkaus muovina.
Tilaustiedot ammattilaisille
Tuotteen nimi
Valio Kappeli® e300 g
Valion tuotenumero
33978
Ean-numero
6408430339785
Myyntierä
8 KPL