Valio Plus™ maitokaakaojuoma
Valio Plus™ maitokaakaojuoma on helppo valita osaksi terveellistä ruokavaliota. Maukas juoma sopii hyvin välipalahetkiin ja maistuu kaiken ikäisille. Valio Plus™ maitokaakaojuoma sisältää runsaasti hyvälaatuista maitoproteiinia, kalsiumia ja D-vitamiinia. Se on maultaan hieman vähemmän makea, sillä se sisältää 30 % vähemmän sokeria verrattuna tavanomaisiin maustettuihin maitojuomiin. Juomaan käytetty kaakaoraaka-aine on Rainforest Alliance -vastuullisuussertifioitua.
Ravintosisältö
Ravintosisältö (100 g:ssa)
- Energia kJ
- 235 kJ
- Energia kcal
- 56 kcal
- Rasva
- 1,0 g
- josta tyydyttynyttä
- 0,6 g
- Hiilihydraatit
- 6,5 g
- josta sokereita
- 6,5 g
- Ravintokuitua
- 0 g
- Proteiini
- 5,0 g
- Suola
- 0,1 g
- Laktoosia
- 0 g
Koostumustiedot (100 g:ssa)
- Lisätty sokeria
- 2,4 %
- Rasvapitoisuus
- 1 %
Vitamiinit (100 g:ssa)
- D-Vitamiinia
- 2,0 µg (40 %*)
- Riboflaviinia
- 0,2 mg (14 %*)
- B12-vitamiinia
- 0,6 µg (24 %*)
Kivennäisaineet (100 g:ssa)
- Kalsiumia
- 180 mg (22 %*)
- Jodia
- 13 µg (8,6 %*)
Allergioita ja intoleransseja aiheuttavat aineet
Maito ja maitotuotteet
Tuote sisältää
suklaata/kaakaota
vaniljaa/vanilliinia
Tuotetiedot
Ainesosat
maito*, maitoproteiini*, sokeri, vähärasvainen kaakao¹ (0,8 %), kalsium, stabilointiaine (karrageeni), suola, aromi, D-vitamiini. ¹Rainforest Alliance -sertifioitu. Lisätietoja osoitteesta ra.org.
* Allergioita tai intoleransseja aiheuttavat aineet korostettu
Säilytystiedot
Säilytettävä valolta suojattuna 0 – +6 °C:ssa. Säilyy avattuna jääkaapissa 3–4 päivää.
- Alkuperämaa
- Suomi
- Valmistusmaa
- Suomi
- Valmistaja
- Valio Oy, Jyväskylä
- Kotimaisuusaste
- 98
Pakkauksen kierrätysohje
Huuhtele ja litistä. Kierrätä tölkki kartonkina ja korkki muovina.
Tilaustiedot ammattilaisille
Tuotteen nimi
Valio Plus™ maitokaakaojuoma 1 l laktoositon
Valion tuotenumero
4660
Ean-numero
6408430046607
Myyntierä
5 KPL
Lisätiedot
Sisältää 30 % vähemmän sokeria verrattuna tavanomaisiin maustettuihin maitojuomiin. Tuotteen sisältämä sokeri (6,5 g/100 g) koostuu lisätystä sokerista (2,4 g/100 g) ja maidon luontaisista sokereista (4,1 g/100 g).