Syksyn arkiruokakausi käynnistyy helposti lähestyttävällä, kasvipohjaisella MiFU® Vegepihvillä. Välipalan nälkä sammutetaan luomusti tai ilman lisättyä sokeria, ja perheiden suosikkijuusto Valio Oltermanni sujahtaa napostelukokoon.
Loppuvuoden herkuttelukausi on myös avattu! Ympäristö kiittää, kun vähennämme muovia ja lisäämme kierrätysmuovin käyttöä Valio PROfeel® – ja juustopakkauksissa. Säästämme näillä muutoksilla noin 220 000 kg muovia vuodessa!
Kaipaatko sujuvia reseptiratkaisuja ja herkullisia reseptikuvia? Valion reseptejä ja kuvia voi käyttää journalistisessa käytössä sillä edellytyksellä että ilmoitat asiasta meille ennen julkaisua, ja lähteeksi reseptille ja/tai kuvalle mainitaan Valio Oy. Ota yhteyttä Valio Mediadeskiin, kun tarvitset reseptiä tai kuvaa.