Ruokavinkit
Näin koristelet kakun näyttävillä pursotuksilla
Kaunis kuorrutus ja näyttävä koristelu viimeistelevät leivonnaiset. Mutta mitä pursottaessa on hyvä huomioida? Entä, miten kermapursotukset saa kestämään kauniina? Katso tästä ideat ja reseptit onnistuneisiin pursotuksiin!
Erilaiset pursotukset ovat näyttävä tapa viimeistellä leivonnainen: kakku, muffinssi tai vaikkapa kääretorttu. Yksinkertaisimmillaan pursottaminen onnistuu vispikermalla pakastepussia apuna käyttäen: vaahdotettu kerma pakastepussiin, pussin kulmaan pieni reikä ja ei kun pursottamaan.
Katso ohjeet videolta ja onnistu
Näin vaahdotat kuohukerman
Keittiömestari Jani Lamminperä opastaa kädestä pitäen, miten kermavaahto valmistetaan.
Kuinka syntyy sileä kermavaahtokuorrutus?
Katso videolta Valion leipomokonsultti Mika Parviaisen vinkit.
Näin teet ruusupursotuksen tähtityllalla
Katso videolta Valion leipomokonsultti Mika Parviaisen vinkit ruusupursotuksiin.